ARTISANALE BIERSOORTEN
Overige bedrijvigheden
Eenmanszaak

Verkoopkans: Belgisch ambachtelijk biermerk "Servez-ça". www.servezca.com Aanbieding vanaf 50.000 €. De prijs omvat:

  1. Het beschermde en geregistreerde merk bij het Bureau voor Intellectuele Eigendom van de Europese Unie (EUIPO) in de 27 landen van de Europese Unie. De naam "Servez-ça!" is uniek en een woordspeling die fonetisch "bier" in het Spaans betekent, wat zorgt voor een onderscheidend karakter en exportmogelijkheden.
  2. De domeinnaam en de reeds voorbereide website www.servezca.com zijn inbegrepen.
  3. Het recept voor twee varianten: biologisch en niet-biologisch (goedkoper te produceren).
  4. De mogelijkheid om bier te produceren bij een derde brouwer, zodat u zich uitsluitend kunt richten op de commercialisering van het bedrijf.
  5. Het merk is een eigennaam en behoort toe aan een natuurlijke persoon, geen rechtspersoon. Dit vereenvoudigt de verkoop vanuit administratief oogpunt, omdat er geen balans of resultatenrekening hoeft te worden geanalyseerd, alleen activa die moeten worden overgedragen.
  6. 1000 flessen (ongeveer 40 kratten van 24x33cl) evenals ongeveer 250 glazen met het merklogo zijn inbegrepen, wat het proeven en promoten van het bier voor de toekomstige eigenaar vergemakkelijkt. De eigenaar verkoopt om persoonlijke redenen, omdat hij geen tijd meer heeft om aan het bedrijf te besteden. Voor meer informatie, bezoek www.servezca.com. Marketingondersteuning en commerciële informatie inbegrepen, met inbegrip van twee video's: een geproduceerde presentatie en een nog niet gepubliceerde advertentie. De video's zijn beschikbaar op de website www.servezca.com onder het tabblad "video's".
Référence : 480060

De verkoper contacteren

Onze favorieten

ARTISANALE BIERSOORTEN
Vraagprijs : 0 €
Opbrengsteigendom te koop
Vraagprijs : 0 €
Schrijnwerkerij
Vraagprijs : 96000 €
Binnenspeeltuin
Vraagprijs : 70000 €
Brasserie - Restaurant
Vraagprijs : 150000 €
Delicatessenzaak
Vraagprijs : 170000 €
Onderneming zoekt vennoot of overnemer
Vraagprijs : 0 €