KLANTGETUIGENISSEN

WE ZIJN TROTS OM HUN VERHALEN EN ECHTE MENINGEN TE DELEN DIE ONZE TOEWIJDING AAN KWALITEIT EN KLANTTEVREDENHEID WEERSPIEGELEN.

Superette

Dankzij hun uitgebreide netwerk en krachtige tools wist Argus de sterke punten van mijn bedrijf te benadrukken. De advertenties waren duidelijk, gedetailleerd en aantrekkelijk, wat snel de interesse van vele potentiële kopers wekte. De bezichtigingen werden zorgvuldig georganiseerd en elke interactie werd gekenmerkt door grote transparantie en nauwgezette opvolging.

Binnen minder dan drie maanden had ik meerdere serieuze aanbiedingen op tafel. Argus begeleidde me gedurende het hele onderhandelingsproces en gaf waardevol advies om de waarde van de verkoop te maximaliseren. Hun ondersteuning stopte daar niet: ze zorgden ook voor een follow-up na de transactie om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep.

Het verkopen van mijn bedrijf via Argus was een uitzonderlijke ervaring. Hun toewijding, professionalisme en efficiëntie maakten van deze transactie een echt succes. Ik beveel Argus ten zeerste aan aan elke ondernemer die zijn bedrijf onder de beste voorwaarden wil verkopen.

Bedankt, Argus, voor jullie opmerkelijke werk en onwrikbare toewijding.

Auteur : Mevrouw Eline Muka
Bedrijf gespecialiseerd in weg en werf signalisatie

Beste,

Graag delen we onze positieve ervaring met de verkoop van onze zaak via Argus. Binnen één jaar hebben we onze onderneming succesvol kunnen overdragen aan een koper die door Argus werd gevonden.

We zijn zeer tevreden met de service en begeleiding die we van Argus hebben ontvangen en raden hen dan ook ten zeerste aan.

Met vriendelijke groet,

Heer Vermeulen, Antwerpen

Auteur : Heer Vermeulen, Antwerpen
Fiestenhandel

Beste lezer,

Graag willen wij onze positieve ervaring delen met de verkoop van onze fietsenhandel. We kregen bezoek van de heer Verbeeck, een adviseur van Argus, die ons perfect uitlegde hoe Argus te werk gaat bij de verkoop en begeleiding van een handelszaak. We werden duidelijk geïnformeerd dat er een bedrag vooraf betaald moest worden.

Dankzij Argus hebben we onze zaak binnen vijf maanden kunnen overdragen aan een koper die via hun netwerk werd aangedragen. We zijn zeer tevreden met hun diensten en raden Argus ten zeerste aan.

Met vriendelijke groet,

Peeters Luduvine

Auteur : Peeters Luduvine
Loodgieterij - Centrale verwarming

Wij namen in 2022 contact op met de firma Argus. Een adviseur kwam langs en gaf ons advies en een geschikte overnameprijs, die we iets hoger stelden dan de verwachte verkoopprijs. In januari 2023, na de zevende kandidaat, gingen we akkoord met de verkoop aan een kandidaat die via het verkoopkanaal van Argus werd aangedragen, met een verkoopprijs van 425.000 €.

Auteur : Heer Bouillon
Broodjeszaak

Beste

Onze zaak was op 2 maanden overgelaten aan een doorgstuurde kandidaat via Argus

Auteur : Mevr Berteloot
Productie Snacks

Wij zijn zeer tevreden over de verkoop van onze bedrijf. Het hele proces verliep vlot en professioneel. De communicatie was helder en open, en we werden goed op de hoogte gehouden van alle stappen. Dankzij hun expertise en inzet is de verkoop snel en succesvol afgerond dit binnen de zes maand.

Auteur : Mme De Keyser