Hoe vind je de beste koper voor jouw te koop staande broodjeszaak?

L’Argus Entreprises is de ideale partner voor het overdragen van jouw broodjeszaak. Als specialist in het overnemen van bedrijven, begeleiden wij jou bij de verkoop van jouw broodjeszaak. Ons team heeft een echte expertise op dit gebied en 23 jaar ervaring in het overdragen van bedrijven en winkels, wat ons in staat stelt om je te helpen bij elke stap om jouw restaurant of broodjeszaak over te dragen. Wij stellen onze professionaliteit en betrouwbaarheid tot jouw beschikking.

 

Bovendien blijven we gedurende dit unieke project in jouw professionele traject naar je luisteren en garanderen we betrouwbaarheid en stabiliteit. Vertrouwen is de sleutel tot een succesvolle samenwerking, daarom hecht het team van Argus Benelux veel waarde aan deze waarde. Om jouw project van de overdracht van de broodjeszaak tot een succes te maken, hoef je alleen maar contact met ons op te nemen en wij zullen onze knowhow ter beschikking stellen.

Contact met ons

Een broodjeszaak te koop in Luik?

Onze ervaring van meer dan 20 jaar in België stelt ons in staat om een diepgaande kennis van deze sector te hebben. Onze gunstige positie op de markt van de overdrachten geeft ons het vertrouwen van verschillende belanghebbenden in dit soort transacties, waaronder kopers, verkopers en investeerders.

 

Daarom worden we regelmatig benaderd voor de overname van broodjeszaken in Luik, Brussel en in heel Wallonië. Hierdoor kan jouw project binnen een zeer interessante tijdspanne worden gerealiseerd. Met Argus Benelux vindt jouw broodjeszaak snel de beste koper.

Een restaurant te koop in Luik?

Dankzij onze aantrekkelijke en intensieve zoekopdracht vinden we snel een koper voor jouw restaurant in Luik. Je neemt contact met ons op en wij stellen een eerste afspraak voor, waarbij je gratis advies krijgt van een van onze deskundige adviseurs.

 

Na dit gesprek zorgen we voor een discrete en gerichte verspreiding van jouw aanbod restaurant te koop in Luik. Vervolgens selecteren we de verschillende kopers die echt geïnteresseerd zijn in de overname van jouw restaurant en die solvabel zijn. Op deze manier kun je veilig jouw keuze maken.

Als specialist in de overdracht van bedrijven begeleidt het team van Argus Benelux je ook als je een café te koop hebt in Brussel, elders in België, of als je een hotel te koop hebt.