Uw restaurant staat te koop?

Argus Entreprises begeleidt u bij een restaurantoverdracht. Als ondernemer kan het gebeuren dat u besluit uw zaak over te dragen (of het nu gaat om een restaurant, hotel of broodjeszaak), om met pensioen te gaan, zich te wijden aan een nieuw vakgebied, enzovoort. Een restaurantoverdracht vereist verschillende stappen, en hier komen wij in beeld om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. We begeleiden u ook als u een bestaand restaurant wilt overnemen.

Contact met ons

Een restaurant overdracht: een professionele uitdaging om succesvol af te ronden

Elke dag komen er nieuwe restaurants te koop. De redenen hiervoor kunnen divers zijn, zoals het naderen van het pensioen van de eigenaar, faillissement, een verandering van activiteit om nieuwe horizonten te verkennen, enzovoort. Maar ongeacht de reden waarom een ondernemer zijn restaurant overdraagt, is dit geen eenvoudige stap. Verschillende stappen moeten worden gevolgd.

Daar komen wij in beeld. Met meer dan 35 jaar expertise is ons bedrijf in staat om elke ondernemer die besluit zijn zaak over te dragen, en elke ondernemer die deze zaak wil overnemen, te begeleiden. Professioneel en met een ruime ervaring op dit gebied, biedt ons team u advies. Op deze manier zal deze belangrijke stap in uw professionele leven als vanzelf verlopen. U neemt een restaurant over onder de best mogelijke omstandigheden.

Een broodjeszaak te koop

Naast restaurants helpt het team van Argus Entreprises u ook als u op zoek bent naar die felbegeerde broodjeszaak om over te nemen. Het overnemen, net als het verkopen, van een zaak is een belangrijke uitdaging. Daarom stellen wij onze professionele diensten ter beschikking.

U vindt hier op deze website overnameaanbiedingen van broodjeszaken in heel België. We bieden u ook verschillende aanbiedingen in heel Frankrijk. U hoeft alleen maar uw zoekcriteria in te voeren (soort zaak, regio, prijs) en u heeft toegang tot alles wat beschikbaar is op het moment van uw zoekopdracht.

Een hotel te koop

De expertise van Argus Entreprises op het gebied van het begeleiden van ondernemers die een zaak overdragen of overnemen, strekt zich ook uit tot hotels. Als specialisten in het overdragen van bedrijven staan we aan uw zijde om uw hotel te koop aan te bieden en de beste kopers te vinden. Kortom, ons doel is om vraag en aanbod van hotels die te koop zijn bij elkaar te brengen.

Als partner in het vervullen van dit unieke professionele evenement luisteren we naar u gedurende het hele project. We garanderen betrouwbaarheid en stabiliteit, en bieden u verschillende mogelijkheden om hotels over te nemen.

Met Argus Entreprises kunt u uw project succesvol afronden dankzij onze intensieve zoekopdracht. Zodra we een hotel hebben dat te koop staat, presenteren we het aan u. Op deze manier mist u geen enkele kans.

Een café te koop in Brussel

Als marktleider op het gebied van bedrijfsoverdrachten helpen we u een café over te nemen in Brussel, Luik, Bergen… door het hele land. Vanwege onze expertise verlopen veel overnames via onze diensten, wat ons in staat stelt om uw project tot een goed einde te brengen. We bieden u een eerste gratis afspraak aan zodat u ons uw wensen en verwachtingen kunt uiten. Gedurende het hele zoekproces houdt ons team van experts u op de hoogte en adviseert u bij elke beslissing.

Met Argus Entreprises is uw bedrijfsovername een succes. Misschien wilt u een ander soort activiteit overnemen. Ontdek dan:

Met Argus Entreprises kunt u uw project succesvol afronden dankzij onze intensieve zoekopdracht. Zodra we een hotel hebben dat te koop staat, presenteren we het aan u. Op deze manier mist u geen enkele kans.

  • Hoe u de juiste zaak overneemt, uw zaak te koop
  • Het nest van goede deals: verkoop na faillissementen