ARGUS BEDRIJVEN IS EEN VAN DE GROOTSTE PLATFORMS VOOR DE VERKOOP VAN BEDRIJVEN EN ONDERNEMINGEN IN DE

BENELUX ARGUS BEDRIJVEN STREEFT ERNAAR UW PARTNER TE ZIJN VOOR EEN GESLAAGDE VERKOOP

GESPREK OP LOCATIE ZONDER ENIGE VERPLICHTING

Om de verkoop van uw bedrijf optimaal te realiseren, is het essentieel om nauwkeurig uw doelstellingen te definiëren voor deze bedrijfsoverdracht.

Wat verwacht u precies van deze transactie? Met andere woorden, wat zijn uw succescriteria?

Bespreken met onze adviseur. Ontmoet een Argus-adviseur in uw regio voor de verkoop van uw bedrijf of onderneming.

DE WAARDERING VAN UW ZAAK

Na een grondige analyse van uw bedrijf (financiële balans, markt, bekendheid, omgeving, concurrentie, orderportefeuille, kwaliteit van het personeel, technische knowhow, enz.) kunnen we u adviseren over de verkoopprijs waarvoor uw bedrijf op de markt van bedrijfsoverdrachten kan worden aangeboden.

ZOEKTOCHT NAAR UW KOPERS

Na het te koop aanbieden van uw bedrijf of onderneming op onze verschillende verspreidingskanalen, kan de zoektocht naar uw kopers beginnen..

Resultaten kunnen worden behaald door middel van verschillende middelen zoals: mailings, e-mailings, telefonische contacten, databases, etc.

Ons team selecteert kopers die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn en die voldoen aan uw verwachtingen.

Dankzij onze stabiele positie op de markt van bedrijfsoverdrachten, geniet Argus Bedrijven het vertrouwen van investeerders, accountants, boekhouders en andere professionals die altijd op zoek zijn naar overname- of overnamekansen.

DISCRETIE

Wij garanderen u een op maat gemaakte, volledig discrete en vertrouwelijke aanpak.

Vertrouwelijkheidsovereenkomst (NDA)ontwikkeld door Argus Bedrijven heeft zijn waarde bewezen en wordt toegepast zodra de verkoper erom vraagt.

ONDERSTEUNING EN DOCUMENTATIE

Ons team staat klaar om uw eerste vragen te beantwoorden en u gedurende het hele proces van bedrijfsoverdracht te begeleiden.

We verstrekken ook de documenten die u nodig heeft voor de verkoop van uw bedrijf (geheimhoudingsovereenkomst, modelcontract, enz.).

EEN PARTNER DIE NAAR U LUISTERT

In de meeste gevallen is het overdragen van een bedrijf een unieke gebeurtenis. Daarom is het aan te raden om een competente, betrouwbare en stabiele partner te kiezen.

Door voor Argus Bedrijven te kiezen, profiteert u van onze uitgebreide ervaring op de Belgische markt voor bedrijfsoverdrachten. Onze expertise wordt vandaag de dag erkend door zowel kopers als verkopers.