Bedrijf in sanitair, verwarming en ventilatie te koop
Prijs op aanvraag
Provincie Namen.
Provincie Namen.
Overige bedrijvigheden
BV

De ligging op het kruispunt van drie provincies biedt een strategisch voordeel, waardoor het bedrijf goed gepositioneerd is om klanten te bedienen in een breed geografisch gebied.

Ruime ervaring: Met 14 jaar ervaring heeft het bedrijf een solide basis opgebouwd en beschikt het over de knowhow om hoogwaardige diensten te leveren aan klanten.

Persoonlijke betrokkenheid van de eigenaar: De eigenaar volgt actief de lopende projecten op, wat zorgt voor een persoonlijke aanpak en kwaliteitscontrole op de werkvloer.

Grote klantenkring: Het bedrijf heeft een aanzienlijke klantenkring opgebouwd, met 650 actieve klanten, wat wijst op een goede reputatie en klanttevredenheid.

Goed onderhouden voorraden en uitrusting: Het bedrijf beschikt over goed onderhouden voorraden, gereedschap en voertuigen, wat bijdraagt aan efficiëntie en professionele dienstverlening.

Overdracht van kennis en ervaring: De huidige eigenaar is bereid om de koper gedurende minstens 3 maanden begeleiden, waardoor een soepele overgang en behoud van kennis en ervaring gewaarborgd zijn.

Al met al maakt de gunstige locatie, de ruime ervaring, de persoonlijke betrokkenheid van de eigenaar, de grote klantenkring, de goed onderhouden voorraden en uitrusting, en de overdracht van kennis en ervaring dit bedrijf tot een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid.

Référence : 784457

De verkoper contacteren

Onze favorieten

ARTISANALE BIERSOORTEN
Vraagprijs : 0 €
Opbrengsteigendom te koop
Vraagprijs : 0 €
Schrijnwerkerij
Vraagprijs : 96000 €
Binnenspeeltuin
Vraagprijs : 50000 €
Brasserie - Restaurant
Vraagprijs : 150000 €
Delicatessenzaak
Vraagprijs : 170000 €
Onderneming zoekt vennoot of overnemer
Vraagprijs : 0 €