Bekend bouwbedrijf in de regio Luik zoekt actieve vennoot
Prijs op aanvraag
Regio Luik.
Regio Luik.
Overige bedrijvigheden
B.V.B.A

Mogelijkheid tot partnerschap in een gerenommeerd en gerespecteerd bouwbedrijf.

Dit biedt verschillende voordelen:
Het bouwbedrijf geniet een solide reputatie en heeft een lange aanwezigheid op de markt, wat vertrouwen wekt bij potentiële klanten en partners.
Met meer dan 30 jaar ervaring in de residentiële sector beschikt het bedrijf over diepgaande expertise en bewezen vaardigheden in het uitvoeren van bouwprojecten.

Het bedrijf heeft lopende projecten en toekomstige kansen, wat een solide basis biedt voor toekomstige groei en potentieel rendement op investering.

Solide financiële gezondheid: Het bedrijf heeft een solide financiële gezondheid, waardoor de risico's voor potentiële partners worden verminderd en financiële stabiliteit wordt geboden voor toekomstige ontwikkeling van het bedrijf.

Met een voortdurend veranderende markt heeft het bedrijf een groot ontwikkelingspotentieel, vooral door het verkennen van nieuwe markten of het uitbreiden van het dienstenaanbod.

De prijs voor de overdracht van aandelen van het bedrijf is bespreekbaar, waardoor er flexibiliteit is voor onderhandelingen en potentiële partners gezamenlijk voordelige overeenkomsten kunnen sluiten.

Kortom, deze mogelijkheid tot partnerschap in een gerenommeerd bouwbedrijf biedt de kans om samen te werken met een gevestigd bedrijf met een solide reputatie, bewezen expertise en een groot groeipotentieel op de residentiële markt.

Référence : 784445

De verkoper contacteren

Onze favorieten

ARTISANALE BIERSOORTEN
Vraagprijs : 0 €
Opbrengsteigendom te koop
Vraagprijs : 0 €
Schrijnwerkerij
Vraagprijs : 96000 €
Binnenspeeltuin
Vraagprijs : 70000 €
Brasserie - Restaurant
Vraagprijs : 150000 €
Delicatessenzaak
Vraagprijs : 170000 €
Onderneming zoekt vennoot of overnemer
Vraagprijs : 0 €