Boekhoudkantoor
Prix : 50 000 €
Oost - Vlaanderen - Berlare - Overmere
Oost - Vlaanderen - Berlare - Overmere
Detailhandel non-food
BV

Unieke Verkoopkans: Succesvol Boekhoudkantoor met Gegarandeerde Nieuwe Leads

Dit gerenommeerde boekhoudkantoor, bekend om zijn betrouwbare en gestage aanvoer van nieuwe leads, staat nu te koop. Met een solide klantenbestand van loyale zelfstandigen, heeft deze onderneming bewezen een stabiele en gezonde bedrijfsvoering te hebben.

Sterke punten:

  • Gegarandeerde Nieuwe Leads: Een constante en geaarborgde instroom van nieuwe klanten.
  • Een loyale klantenkring van zelfstandige ondernemers die vertrouwen op onze deskundigheid.
  • De huidige zaakvoerster, die zich gaat richten op het verzorgen van opleidingen voor kleine zelfstandigen, zal toekomstige klanten doorverwijzen naar de nieuwe eigenaar, wat zorgt voor een blijvende stroom van nieuwe klanten.
  • Klanten komen voort uit het vertrouwen in de kwaliteit van de door de zaakvoerster verzorgde opleidingen, wat zorgt voor een continue flow van nieuwe klanten.
  • Solide Omzet: Een jaarlijkse omzet van minstens €50.000, wat de winstgevendheid en stabiliteit van het kantoor aantoont.

Deze verkoop biedt een uitzonderlijke kans voor wie zijn portfolio wil uitbreiden of een vliegende start wil maken met een eigen boekhoudkantoor, gesteund door een bewezen succesformule en een toekomst van groei door verwijzingen en opleidingen.

Grijp deze kans om eigenaar te worden van een bloeiend boekhoudkantoor met een vast en trouw klantenbestand, en een gegarandeerde aanvoer van nieuwe klanten. Dit is uw sleutel tot succes in de boekhoudbranche.

Référence : 480125

De verkoper contacteren

Onze favorieten

ARTISANALE BIERSOORTEN
Vraagprijs : 0 €
Opbrengsteigendom te koop
Vraagprijs : 0 €
Schrijnwerkerij
Vraagprijs : 96000 €
Binnenspeeltuin
Vraagprijs : 70000 €
Brasserie - Restaurant
Vraagprijs : 150000 €
Delicatessenzaak
Vraagprijs : 170000 €
Onderneming zoekt vennoot of overnemer
Vraagprijs : 0 €