Bouwbedrijf te Luik
Prix : 250 000 €
Bespreekbaar
Luik
Luik
Overige bedrijvigheden
BV

Deze specialisatie in houten skeletbouw biedt verschillende voordelen:

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: Hout is een hernieuwbaar en ecologisch materiaal dat bijdraagt aan het verminderen van de koolstofvoetafdruk van bouwprojecten.

Snelle bouwtijd: Houten skeletbouw maakt vaak kortere bouwtijden mogelijk in vergelijking met traditionele methoden, wat kosten kan verlagen en de oplevering van projecten kan versnellen.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Houten structuren zijn lichter en bieden meer ontwerpflexibiliteit, waardoor diverse en innovatieve architectonische projecten mogelijk zijn.

Thermische en akoestische isolatie: Hout biedt natuurlijke thermische en akoestische isolatie-eigenschappen, waardoor comfortabele en energiezuinige binnenruimtes kunnen worden gecreëerd.

Esthetiek: Hout geeft gebouwen een warme en natuurlijke esthetiek, waardoor ze aantrekkelijker worden voor klanten en bewoners.

Samengevat biedt de specialisatie in houten skeletbouw aanzienlijke voordelen op het gebied van duurzaamheid, bouwsnelheid, ontwerpflexibiliteit, energie-efficiëntie en esthetiek voor bouwprojecten.

Référence : 784477

De verkoper contacteren

Onze favorieten

ARTISANALE BIERSOORTEN
Vraagprijs : 0 €
Opbrengsteigendom te koop
Vraagprijs : 0 €
Schrijnwerkerij
Vraagprijs : 96000 €
Binnenspeeltuin
Vraagprijs : 70000 €
Brasserie - Restaurant
Vraagprijs : 150000 €
Delicatessenzaak
Vraagprijs : 170000 €
Onderneming zoekt vennoot of overnemer
Vraagprijs : 0 €