Feestzaal - Brasserie - en trendy zaaltje
Prix : 330 000 €
Te Noorden van Antwerpen
Te Noorden van Antwerpen
Horeca
BV

Deze unieke kans om een bloeiende zaak over te nemen verdient zeker alle aandacht. Laten we eens kijken naar de sterke punten die deze topzaak te bieden heeft:

  1. Strategische Locatie met Ruime Parkeergelegenheid: Gelegen op een strategische locatie met voldoende parkeergelegenheid, is dit restaurant gemakkelijk bereikbaar voor gasten, waardoor het een populaire bestemming wordt voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf.
  2. Lage Huur en Vrij van Brouwerijverplichtingen: Met een opvallend lage huurprijs en vrijheid van brouwerijverplichtingen, biedt dit restaurant een zeldzaam voordeel in de branche, waardoor er meer ruimte is voor winstgevendheid en operationele flexibiliteit.
  3. Efficiënt Gebruik van Propaangas voor Lage Stookkosten: Door slim gebruik te maken van propaangas zijn de stookkosten laag, wat een aanzienlijke besparing oplevert en bijdraagt aan de winstgevendheid van de zaak.
  4. Ruime Feestzaal voor 276 Personen: De aanwezigheid van een ruime feestzaal biedt enorme mogelijkheden voor evenementen en groepsbijeenkomsten, waardoor het restaurant een veelzijdige en lucratieve inkomstenbron heeft.
  5. Gemotiveerd en Flexibel Personeel: Het personeel, voornamelijk bestaande uit gemotiveerde en flexibele studenten, draagt bij aan de uitstekende werking van het restaurant, waardoor een hoog niveau van service en klanttevredenheid wordt gegarandeerd.
  6. Solide Financiële Resultaten: Met solide financiële resultaten en goed beheerde vaste kosten, biedt deze zaak een stabiele en winstgevende investeringsmogelijkheid.
  7. Hoogwaardige Apparatuur en Constante Investeringen: De voortdurende investeringen in hoogwaardige apparatuur, zoals meerdere combisteamers, nieuwe koel- en vriescellen, nieuwe osmose-vaatwasser, nieuw meubilair, enz
  8. Samenwerkingsmogelijkheden met Huidige Uitbaters: De mogelijkheid tot samenwerking met de huidige uitbaters biedt een soepele overgang en waardevolle kennisoverdracht, waardoor nieuwe eigenaren snel kunnen profiteren van het succes van de zaak.
  9. Prachtige en Sfeervolle Feestzaal met Oog voor Design: De prachtige en sfeervolle feestzaal, met veel aandacht voor designelementen, creëert een unieke en memorabele ambiance voor gasten, waardoor de feestzaal zich onderscheidt van de concurrentie.
  10. Lage Overnamekosten: Met lage overnamekosten biedt deze kans een uitstekende mogelijkheid voor een ondernemer met visie om een succesvolle zaak over te nemen en verder te laten groeien.

Met al deze sterke punten is het duidelijk dat deze topzaak een onmiskenbare kans biedt voor een ondernemer die op zoek is naar een winstgevende investering met een solide basis voor succes.

Référence : 480123

De verkoper contacteren

Onze favorieten

ARTISANALE BIERSOORTEN
Vraagprijs : 0 €
Opbrengsteigendom te koop
Vraagprijs : 0 €
Schrijnwerkerij
Vraagprijs : 96000 €
Binnenspeeltuin
Vraagprijs : 70000 €
Brasserie - Restaurant
Vraagprijs : 150000 €
Delicatessenzaak
Vraagprijs : 170000 €