Hotel te koop gelegen dichtbij Durbuy
Prijs op aanvraag
Dichtbij Durbuy
Dichtbij Durbuy
Horeca
B.V.B.A

Uniek hotel als geen ander

Uitzonderlijke omgeving, een uniek universum op het platteland op slechts 10 minuten van het zeer toeristische stadje Durbuy.

Twaalf themakamers: De legende van de trollen, De sterren van de woestijn, De wijnroute, Op een kwart maan, ... Elke kamer heeft zijn eigen bijzonderheden, zodat de gast kan kiezen in welk universum hij wil ontsnappen.

Het resultaat van de combinatie van de talenten van verschillende ambachtslieden en oude ambachten met ijzerwerk, glas-in-lood, hout, steen, mozaïeken ... Een mix van vakmanschap dat het hotel zijn unieke karakter geeft. Het heeft 12 jaar geduurd om de kamers met deze ambachtslieden te realiseren, wat aantoont dat de eigenaar de tijd heeft genomen om elke kamer individueel te ontwerpen en de decoratie volledig in het thema te duwen, waarbij alle kleine details in aanmerking worden genomen (leuke anekdote: zelfs de toiletrolhouders zijn handgemaakt).

Naast hun originaliteit zijn de kamers ontworpen om een zeker comfort te bieden; badkuipen en douches, verwarming, toilet, woonkamer, televisie, barhoek, enz., waarvan 4 suites, drie met bubbelbaden en één met bubbelbad en sauna.

Eén ervan is buiten gerealiseerd in een houten paard van 10m lang en 5m hoog, met een ophaalbrug, ook uitgerust met een bad, douche, toilet, verwarming, woonkamer, televisie, keukenhoek.

Buiten is er ook een grote woonwagen in zigeunerstijl, uitgerust met een bad, toilet, verwarming, woonkamer, televisie, keukenhoek.

De kamers kunnen 2 tot 4 personen herbergen, dus zowel koppels als gezinnen.

Mogelijkheid om nog kamers te realiseren in het gebouw en tegenover de woonwagen op het bouwterrein.

Naast het hotel bevindt zich het restaurant La Marmite des Trolls, ontworpen door dezelfde architect, met een even waanzinnige setting. Het restaurant is erg populair bij de hotelgasten omdat ze ter plaatse kunnen eten en kunnen blijven genieten van een unieke omgeving gedurende hun verblijf.

Restaurant ook te koop

Référence : 784473

De verkoper contacteren

Onze favorieten

ARTISANALE BIERSOORTEN
Vraagprijs : 0 €
Opbrengsteigendom te koop
Vraagprijs : 0 €
Schrijnwerkerij
Vraagprijs : 96000 €
Binnenspeeltuin
Vraagprijs : 70000 €
Brasserie - Restaurant
Vraagprijs : 150000 €
Delicatessenzaak
Vraagprijs : 170000 €
Onderneming zoekt vennoot of overnemer
Vraagprijs : 0 €
Parfumerie
Vraagprijs : 0 €