Schrijnwerkerij
Prix : 96 000 €
Waasmunster
Waasmunster
Overige bedrijvigheden
CommV

Een bekende zaak in een ruime straal rond Waasmunster met een eigen atelier.

 

Wij zijn op zoek naar een serieuze en professionele kandidaat die geïnteresseerd is in het overnemen van dit goedlopende bedrijf.

 

VDB Schrijnwerkerij is een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie in de branche. Het bedrijf heeft een stabiele klantenkring en een goed gevulde orderportefeuille. Met de overname van VDB Schrijnwerkerij krijgt u de kans om direct een vliegende start te maken in de wereld van schrijnwerkerij.

 

Wij nodigen geïnteresseerden uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de overname van VDB Schrijnwerkerij. Wij zien uit naar uw reactie en hopen spoedig met u in gesprek te kunnen gaan over de mogelijkheden.

 

Extra info ,

 

Graag delen wij wat meer achtergrondinformatie over VDB Schrijnwerkerij. Op ons 10-jarig bestaan hebben we een indrukwekkende klantenkring van 450 klanten opgebouwd in de regio Antwerpen, Waasland, Gent en Brussel etc…. We werken nauw samen met 6 onderaannemers waar we een zeer goede verstandhouding mee hebben.

 

Met in totaal 25 jaar ervaring in de bouw en schrijnwerkerij, hebben we altijd gestreefd naar kwaliteit, orde, structuur en netheid in al onze projecten. We hebben foto's van al ons materiaal en kunnen u verzekeren dat we alles in goede staat hebben behouden.

 

Wegens het spijtige nieuws ‘ medische redenen’

Zijn  we nu op zoek zijn naar iemand die geschikt is om alles van VDB Schrijnwerkerij over te nemen. We hebben alle benodigde materialen en connecties om een succesvolle start te garanderen, of om ons bedrijf als aanvulling op uw eigen werkethiek te laten dienen.

 

 

omvat een combimachine, bestelwagen, kleinere materialen allemaal snoerloos op laadbare batterijen, kanomatser (om hout op te warmen), 50 krukken (deurkrukken of handgrepen), 100 demppompen (dempers, speciaal voor ziekenhuisdeuren), 4 compressoren (voor pneumatisch gereedschap), 200 scharnieren (voor deuren, kasten, enz.), 3 schietkabels (nagelpistolen), een lasapparaat (voor metalen verbindingen), vochtmeters (voor het meten van vochtgehalte  waar de houtverwerkingen plaats vinden), + vochtmeter voor vochtgehalte hout,enzovoort.

Begeleiding zal worden voorzien.

Lage vraagprijs

Référence : 480140

De verkoper contacteren

Onze favorieten

ARTISANALE BIERSOORTEN
Vraagprijs : 0 €
Opbrengsteigendom te koop
Vraagprijs : 0 €
Schrijnwerkerij
Vraagprijs : 96000 €
Binnenspeeltuin
Vraagprijs : 70000 €
Brasserie - Restaurant
Vraagprijs : 150000 €
Delicatessenzaak
Vraagprijs : 170000 €
Onderneming zoekt vennoot of overnemer
Vraagprijs : 0 €
Parfumerie
Vraagprijs : 0 €