Te koop Sportcomplex en Camping met uitzonderlijke troeven
Bij eerste contactname
Omgeving Balen
Omgeving Balen
Overige bedrijvigheden
N.V.

Een ongeëvenaarde bestemming die zijn gelijke niet kent. Ontdek de sterke punten die deze populaire zaak tot een unieke kans maken voor ondernemers die op zoek zijn naar een bloeiende onderneming.

Divers Recreatief Aanbod: Het sportcomplex biedt een breed scala aan recreatieve activiteiten, waaronder een zwembad, volleybalveld, tennisclub en nog veel meer. Hier vindt elk lid van de gemeenschap iets waar ze van kunnen genieten.

Moderne Faciliteiten: Met state-of-the-art voorzieningen, waaronder power fitness, 2 squashbanen, 4 padelvelden en een voetbalveld, is ons complex gericht op het voldoen aan de behoeften van sportliefhebbers van alle niveaus.

Campingervaring op zijn best: Onze camping is een oase van rust, omringd door de natuur. Het kampeerterrein biedt een perfecte mix van comfort en avontuur, ideaal voor gezinnen, vrienden en natuurliefhebbers.

Eigen cafetaria met verhuurmogelijkheden: Een bruisende ontmoetingsplek, tevens beschikbaar voor verhuur. Een kans voor ondernemers om extra inkomsten te genereren door deze sociale ruimte te benutten.

Duurzaamheid in de kern: Het complex is een pionier op het gebied van duurzaamheid. Verwarmd door het ingenieuze palletkachelsysteem en ondersteund door een allesbrander met voorraad hout voor de komende tien jaar, draagt het actief bij aan milieubewust ondernemen.

Groene energie en zelfvoorzienendheid: We wekken elektriciteit op met meer dan 650 zonnepanelen, en onze watervoorziening is gegarandeerd door een waterbron op 260 meter diepte. Een stap in de richting van zelfvoorzienendheid en ecologisch beheer.

Ervaren personeel en overnamebegeleiding: Het huidige personeel, inclusief ervaren fulltimekrachten met jarenlange ervaring, staat klaar om de continuïteit te waarborgen. Overnamebegeleiding is beschikbaar voor een soepele transitie.

Flexibele eigendomsstructuur: De gebouwen zijn deels in eigendom en deels gehuurd, wat flexibiliteit biedt aan potentiële kopers. Een kans om een bloeiende onderneming over te nemen.

Zie 'WWW.GTKEIHEUVEL.BE' voor meer informatie.

Serieuze kandidaten: Dit is uw kans en kan ook besproken worden om in twee delen over te nemen. Voor serieuze kandidaten is de vraagprijs beschikbaar op aanvraag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u deel kunt uitmaken van dit buitengewone avontuur.

Référence : 480026

De verkoper contacteren

Onze favorieten

ARTISANALE BIERSOORTEN
Vraagprijs : 0 €
Opbrengsteigendom te koop
Vraagprijs : 0 €
Schrijnwerkerij
Vraagprijs : 96000 €
Binnenspeeltuin
Vraagprijs : 70000 €
Brasserie - Restaurant
Vraagprijs : 150000 €
Delicatessenzaak
Vraagprijs : 170000 €